Translate

fredag 18 september 2015

Vardagsrummet!

Äntligen har jag lite bilder att visa er! Blev färdig med mattan som jag tryckt ut själv på lite tjockare canvastyg. Gjort om gardinerna och fått blomkrukorna på plats.
Hoppas ni gillar det!

Såhär såg det ut innan renoveringen


Började med att byta teglet i den öppna spisen och målade listerna


Det är kul att leka med tapeter! 


Spisen på plats och ett tillskott i belysningen på väggen


När vägglisterna satt på plats var det dags för golvet att få sig en uppfräschning. Slipade det lite lätt och betsade med lite ljusare bets för att få fram färgskiftningarna lite bättre.Vet inte om ni minns hur jag hade gardinerna här innan, men de hängde rakt ner utan omtag. Dags att bygga fönsterkarmar


Och här är dom på plats tillsammans med de fina krukorna och gardinerna har fått omtag
Jag funderar allvarligt på att köpa en "pretty pleater" för att göra snyggare veck i gardinerna...Och så mattan. Den tryckte jag ut från internet på lite tjockare tyg. Här ligger den på tork.


Här har den fållats med fållbandDet kommer mer möbler såklart, men vissa väntar jag på posten och jag planerar att hitta lite snyggt på miniatyrmässan i Stockholm nu i oktober, hoppas att jag får se några av er där! Ha en trevlig helg och kram på er!❤️
10 kommentarer:

 1. Hi Josefin,
  Isn't it just lovely to see the complete change to your room by changing the paper and a little bit of paint. Your room is gorgeous....you have wonderful taste :)
  All the best
  Vivian

  SvaraRadera
 2. Wow Josephine, loved to see the gradual changing of the room. It looks terrific.
  Regards Janine
  PS. You don't need a pretty pleather to get a wonderful effect .

  SvaraRadera
 3. I love the changed you have done Josephine, they give much more warmth and debt to the room. The colors are creating such a cosy atmosphere.

  Annie

  SvaraRadera
 4. It's a long time since I've been to visit (too long), this room looks lovely, as Annie said it looks so warm and cosy.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you Norma!
   So nice to hear from you again ;)
   Hugs<3

   Radera
 5. Hej Jossan!
  Rummet har verkligen fått ett härligt lyft! En pleater rekommenderar jag dig att köpa. Den är oerhört användbar till allt tyg arbete.
  Snyggt jobbat!
  Kram Titit

  SvaraRadera